Goedkope 3d brillen

3d Brillen Voor Thuis en in de Bioscoop

U bent op zoek naar een goedkope 3d brillen alleen u weet niet waar u zoeken moet. Toen in 2009 de eerste films verschenen in 3d was er een nieuwe hype ontstaan. De nieuwste televisies hebben een 3d functie om u te voorzien van alle gemakken, soms worden deze televisies voorzien van 3d brillen maar vaak moet u ze zelf aanschaffen. In dit artikel kunt u lezen hoe u goedkope 3d brillen kunt aanschaffen!

Goedkope 3d brillen

Verschillende Types

Goedkope 3d brilVoordat u een 3d bril aan kan schaffen moet u weten welk type u nodig hebt. Zo heb je de klassieke kartonnen 3d bril met plastic rood en cyaan glazen, deze goedkope 3d brillen zijn geschikt om 3d foto’s of thuis 3d films mee te bekijken. Verder zijn er passieve 3d brillen die niet op batterijen werken, deze zijn voorzien van circulair gepolariseerde lenzen. Een ander soort 3d bril is de actieve sluiterbril, deze werken op batterijen en zijn duurder dan de passieve 3d brillen.

Wat is de Beste Optie?

Als je goedkope 3d brillen zoekt voor in de bioscoop en voor je 3d tv thuis dan zijn de XpanD actieve sluiterbrillen de beste optie. Ze zijn niet merk gebonden zoals veel ander 3d brillen. Een nadeel van deze niet zo goedkope 3d brillen is dat ze alleen in Pathe bioscopen gebruikt kunnen worden en natuurlijk de prijs. Online worden verschillende XpanD sluiterbrillen aangeboden, dus start met vergelijken en koop een 3d bril die bij u past!

Let wel op: als je net veel geld hebt uitgegeven voor één van de beste 8k tv’s, dan is het misschien toch niet zo slim om plots te gaan besparen op je 3d bril. Toch: als je voor een goedkope televisie bent gegaan zal je amper iets merken van de iets mindere kwaliteit van je 3d brilletje!